FAQ - Preguntes més freqüents

Cal una forma física especial per participar?

L’activitat no implica cap forma física especial, ja que no és una cursa ni representa un esforç extraordinari. Les persones amb mobilitat reduïda, si participen en un equip, poden fer l’activitat amb l’ajuda dels seus companys.

Poden participar menors d’edat?

Si. L’activitat és ideal per anar en família. Els menors de 15 anys han d’anar acompanyats, i en un mateix equip no hi poden haver més de 3 menors per adult que se’n faci càrrec.

Què costa participar?

La inscripció és gratuïta fins als 14 anys. Els participants de 15 anys complerts o més anys paguen 15 euros.

S’ha de venir disfressat?

Si podeu venir disfressats, molt millor. Us imagineu trobar en el metro, el bus o pujant a Montjuic altres Spiderman, la Tempesta, o Superman? Serà molt divertit. Però si no teniu disfressa, us queda la capa. Tots els inscrits rebran una capa que us donarà superpoders.

Es pot fer malbé la roba o la disfressa?

L’activitat no preveu accions com arrossegar-se per terra, mullar-se o altres que impliquin un risc per a la roba. De tota forma recomanem portar roba còmoda, i sobretot, calçat còmode, preferiblement esportiu.

Com es paga la inscripció?

El donatiu de la inscripció es fa mitjançant targeta de crèdit i sistema Paypal, des d’aquesta web. Paypal és un sistema de pagament a Internet reconegut i segur.

Si no puc venir o vull fer un donatiu, com ho faig?

A la mateixa web pots fer donatius pel mateix sistema que la inscripció.

Si estem inscrits però finalment no podem venir, em tornen els diners?

La inscripció no és una compra d’un servei, sinó un donatiu solidari a unes entitats socials, per tant, no tindria sentit la devolució.

Què passa si el dia 8 al matí plou?

Dependrà del grau de intensitat de la pluja. En cas de dubte, podreu consultar aquesta web per comprovar si l’activitat tira endavant o està suspesa.