Descobreix quin és el teu poder de Superheroi(na)!

Capçalera SHBCN

Descobreix el teu poder: fes el test!

La Terra està en perill. Crideu a les Superheroi(ne)s! Així arrenca Superheroi(ne)s Bcn, un joc de pistes i misteris que es desenvolupa per xarxes socials i en el transcurs del qual hauràs de desxifrar els enigmes que t’anirem proposant cada pocs dies. Abans de començar a resoldre enigmes, però, has d’esbrinar quins són els teus superpoders. Tots tenim un poder predominant. Ets de Terra, d’Aire, d’Aigua o de Foc? Omple el test i esbrina quin és el teu Element Força!

Participa en el joc!

Un cop ja saps de què estan fets els teus poders, ja pots començar a jugar. Cada pocs dies, per xarxes publicarem nous enigmes que hauràs de resoldre i que et serviran per entrenar els teus poders. En cada nova prova col·leccionaràs “Paraules Força” que t’ajudaran en la missió final, que transcorrerà en una gran festa que se celebrarà el 29 d’octubre vinent al Parc de l’Espanya Industrial de Barcelona. Serà una jornada plena de jocs, música i diversió durant la qual, entre tots, aconseguirem vèncer el forat negre.

Com jugar?

1 campanya, 5 entitats

Superheroi(ne)s Bcn és una iniciativa que té com a objectiu visibilitzar i posar de relleu la tasca de 5 projectes socials: Àmbit Prevenció, Associació “in via”, AFEV Catalunya, Iniciatives Solidàries i acidH. Totes aquestes entitats tenen en comú que treballen per la inclusió social i la participació de col·lectius diversos.