Si us agraden els reptes, passar una bona estona junt(e)s i treballar en equip, sou les persones indicades per participar en el joc Superheroi(ne)s BCN 2017.

El joc es desenvolupa en dos blocs:

 

PRIMER BLOC:

– S’inicia a les festes de la Mercè 2017.

– Des del 23 de setembre fins al 29 d’octubre, a través de les xarxes socials i el correu electrònic, us proposarem un conjunt de reptes i enigmes que haureu de resoldre online (amb els vostres ordinadors, telèfons mòbils, tauletes) i també amb paper i llapis. 😉

– Caldrà que estigueu atents al correu electrònic, a les vostres xarxes socials i seguiu el hashtag #superheroinesBcn perquè no us perdeu res!

– Però també ús demanarem que us mogueu per la ciutat de Barcelona, que desenvolupeu activitats d’entrenament com a Superheroi(ne)s, que trobeu quin és el vostre “Element”, i altres sorpreses, com ara:

 

 • Et proposem que descobreixis quin és el teu Element de Força:
  – Amb aquest Element, sigui Aigua, Aire, Terra o Foc, et convocarem perquè t’uneixis a la Gran Festa de les Superheroi(ne)s del 29 d’octubre.
  – Visita la pàgina dels elements, i ho descubriràs!

 

 • Col·leccionar Paraules Força:
  – A partir del 23 de setembre i fins el 19 d’octubre, us proposarem via xarxes socials una sèrie d’enigmes.
  – Haureu de resoldre aquests enigmes per aconseguir 11 Paraules Força.
  – Amb aquestes Paraules Força, podreu participar en un dels jocs que us trobareu el dia de la Festa de les Superheroi(ne)s BCN 2017, el 29 d’octubre.
  – No us preocupeu si no aconseguiu totes les Paraules Força. Tothom podrà participar-hi!

 

 • El repte dels 10 dies, per ENTRENAR les habilitats d’un(a) SUPERHEROI(NA):
  – A partir del 20 d’octubre i fins el 29 d’octubre (inclòs), us proposarem diàriament un repte per entrenar les vostres habilitats de Superheroi(na).
  – Són reptes que si els practiqueu, us ajudaran a superar el laberint, una de les proves que us trobareu el dia de la festa dels/les Superheroi(ne)s amb més facilitat.

 

– Col.leccionar Paraules Força i entrenar les habilitats d’una Superheroi(na) us permetrà preparar-vos per la gran festa del 29 d’octubre!

– Aquest bloc finalitzarà el mateix dia de la festa de les Superheroi(ne)s 2017.

 

SEGON BLOC:

 

– Es desenvoluparà presencialment el 29 d’octubre, al parc de l’Espanya Industrial (entrada pel carrer Muntadas).

– Haureu de demanar desitjos i enviar fotos al futur, haureu de sortir d’un laberint, aconseguir informació dels caçadors de forats negres i carregar-nos tots junts de l’energia col·laborativa que ens permetrà travessar el forat negre!

– És una activitat no competitiva, adaptada i accessible, per gaudir-ne en família, i amistats.

– La participació és lliure i gratuïta per a tothom.

– Es tracta d’un circuit controlat, però no tancat, en un espai públic, i per tant, hi poden haver altres persones alienes a l’activitat.

– Els menors de 16 anys han d’anar acompanyats d’adults responsables.

– Quan arribeu busqueu el punt d’informació, on us explicaran el funcionament de l’activitat.

– Els participants accepten que l’organització capti imatges de l’esdeveniment en les quals se’ls pugui reconèixer i les reprodueixi i comuniqui públicament, per qualsevol mitjà i sense cap dret de compensació econòmica.

 

Recorda: Junt(e)s tenim poders!